tisdag 22 juni 2010

Bredbandsinstallation

Bredbandsbolaget i samarbete med Svagströmsbolaget kommer med start måndag 28 juni börja installera fiber och LAN i huset. Arbetet beräknas vara slutfört den 16 juli.

Till att börja med görs dragningarna i trapphusen och därefter in i respektive lägenhet, där varje lägenhet får ett bredbandsuttag placerat ovanför ytterdörren. Det betyder förstås att Svagströmsbolaget behöver nycklar för att komma in i samtliga lägenheter.

Gårdshuset
Ni som redan lämnat nycklar till Skorstensbolaget behöver inte lämna nycklar igen – Svagströmsbolaget kommer att samordna med dem.

Gatuhuset
Under kommande vecka kommer information från Svagströmsbolaget om hur ni ska lämna ut nycklar till dem.

Annonsering inför besök
I båda fallen kommer Svagströmsbolaget att lägga ett papper i brevlådan ett par dagar innan de kommer för att utföra arbete i just er lägenhet.

Kostnader och val att inte ansluta sig
OBS! att det inte innebär några kostnader för dig som bostadsrättsinnehavare att få din anslutning nu. Om man däremot väljer att inte ansluta sig nu och sedan ångrar sig i framtiden har styrelsen beslutat att man kommer att få betala sin egen anslutning (kostnad okänd).

Om du inte vill ha någon anslutning måste du meddela styrelsen om detta, skriftligen och undertecknat med ort, datum och namnteckning.