torsdag 20 januari 2011

Nyhetsbrev januari 2011

Brandvarnare
Våra brandvarnare har hunnit bli nästan 10 år gamla och det är dags att byta batteri, vilket du som lägenhetsinnehavare ska göra själv. Din brandvarnare kommer förmodligen att varna med höga tjut när batterierna tar slut, men varför vänta och kanske förstöra både den egna och grannarnas nattsömn? Ut och köp nytt batteri alltså!

Bredbandsbolaget
Från den 1 januari har vi ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget, som även har informerat alla boende om de tjänster de erbjuder. Men observera att du alltså måste ringa själv och beställa tjänsterna! Du blir då kund hos Bredbandsbolaget och får den information du behöver för att aktivera bredband och telefoni.

Årsstämma 10 februari
Boka kvällen redan nu – kom och diskutera och tyck! Och träffa samtidigt grannarna samt nuvarande och nya styrelsemedlemmar som ska röstas in av dig! Vi kommer bland annat att diskutera frågan om en eventuell gruppanslutning för digitalteve. En lättare förtäring blir det också. (Kallelse anslås inom kort – vi kommer liksom förra året att hålla till på Grappa tvärs över gatan.)