lördag 22 augusti 2009

Lottning av turordning för val av förråd

De nya förråden i garageplanet är nu färdiga och det är dags för fördelning. Turordning för val av förråd bland de som har anmält intresse kommer att ske i tre prioriteringsgrupper. I första prioriteringsgruppen ingår de som anmält intresse i samband med förrådsenkäten i januari 2008. I andra prioriteringsgruppen lottas turordning bland de som bor i lägenheter där tidigare medlem anmälde intresse i januari 2008. I en tredje prioriteringsgrupp lottas bland de som först nu anmält intresse.

Lottning av turordning för val av förråd sker i gången mellan husen den 27 augusti klockan 20:00. Direkt efter följer val av förråd.

Styrelsen föreslår att du själv tar en titt på förråden innan, så kommer detta ske snabbt och smidigt. Hyran för samtliga förråd är densamma, 135 kronor per månad. Förråden nås via garaget eller via uppgång 2, dörren direkt till vänster om trappen mellan tvättstugedörren och soprummet.

Du som inte kan närvara kan skicka ombud. Annars är förturen förbrukad och du kommer att erbjudas att välja bland de förråd som eventuellt finns lediga.

Eventuella frågor besvaras av styrelsen.